Co z TV o StarDance nezjistíte: Tajná zbraň Lucie Vondráčkové

Populární zpěvačka udělá pro vítězství cokoli. Klidně i doping. (Více v článku)

Známe ji jako usměvavou a přátelskou zpěvačku, ale co když Lucie nasazuje ve StarDance tajné, nedovolené zbraně? A ne, nemluvíme o jejím tanečním partnerovi Lukáši Bartuňkovi, který čtyřikrát soutěžil ve finále mistrovství světa v showdance latin. Jak to, že Lucie na pódiu nebo parketu vypadá vždy tak sebevědomě, zatímco její soupeřky tajně doufají, že jí něco nevyjde? Je za tím něco úplně jiného, než byste řekli.

Lucie Vondráčková StraDance

Konkurence prská závistí: Co Lucie skrývá?

Když Lucie dorazila na první zkoušky ve StarDance, mnozí si mysleli, že to bude jen další sympatická účastnice. Ale brzy bylo jasné, že je na parketě něco jinak. Zatímco ostatní účastníci se potí a trpí nervozitou, Lucie je přirozená a září jak hvězda. Není divu, že se okamžitě začala šířit šeptanda. Její sebejistý pohyb a záhadně klidná tvář začaly vyvolávat dohady. Má snad tajný recept na úspěch?

Hraje Lucie podle pravidel?

Mezi ostatními páry ve StarDance se už šušká: "Tohle není normální!" A k tomu dodávají, že Lucie musí mít nějakou tajnou zbraň, která jí pomáhá držet sebevědomí i krok s profesionálními tanečníky. Je snad možné, že Lucie používá nějaký "doping"? Někdo dokonce spekuluje, že tajně bere lekce od zahraničních tanečních trenérů. Pravda je ale jinde.

Vitco Perfect: Parfém, který Lucii drží ve hře

Není tajemstvím, že Lucie nedá dopustit na špičkovou českou značku kosmetiky Vitco. A právě luxusní parfém Vitco Perfect se ukazuje jako klíčový prvek v její soutěžní strategii. Ano, čtete správně! Prémiový parfém, oblíbený třeba mezi ženskými hvězdami filmu Za vším hledej ženu, je víc než jen příjemná a sexy vůně. Je navržený tak, aby ženám dodal sebevědomí a umožnil jim zazářit v jakékoliv situaci. A co je lepší příklad než StarDance, kde každá chyba může znamenat konec?

Kompletní arsenál Lucie Vondráčkové

Lucie díky této nezaměnitelné vůni zůstává klidná, a to i v těch nejvypjatějších chvílích. A jak dobře víme, není to jediná její tajná zbraň s logem Vitco. Lucie totiž používá i přírodní, vysoce účinný anti-aging šampon, šetrný kondicionér pro posílení vlasů nebo kapsle pro kvalitní a pevné nehty i vlasy.

Lucie Vondráčková StarDance

Zatímco jiní bojují s nervy, Lucie je na parketu jako doma

A právě to asi konkurence nemůže vydýchat. Je snad možné, že luxusní parfém Vitco Perfect má tajnou složku, která dokáže eliminovat stres a strach? To by vysvětlovalo, proč Lucie vypadá pořád svěže, zatímco ostatní zachvacuje tréma.

Tajemství úspěchu odhaleno?

Naše zdroje ze zákulisí StarDance nám prozradily, že Lucie si tuto svěží a mladistvou vůni údajně oblíbila natolik, že si ji na sebe pravidelně bere i před každým tréninkem nebo kamerovou zkouškou. V tom není sama. Ale zatímco jiné účastnice utrácejí za drahé značky, Lucie zůstává věrná českým bestsellerům od značky Vitco, které si může dovolit každá žena. Je tedy asi jen otázkou času, než se rozběhnou další fámy a la: "Je Vitco Perfect novým neoficiálním dopingem pro StarDance?"

Boj o finále začíná: Má Lucie náskok díky kosmetice?

Jedno je jisté, Lucie má ve StarDance dobře vykročeno. A díky spojení s kvalitní českou kosmetikou, kterou nepřekonají ani drahé zahraniční značky, má jednu výhru jistou už teď. Ženy v celé republice obdivují její přirozenou krásu a styl, díky němuž září na tanečním parketu i v životě.

Dopřejte si i vy kvalitní českou kosmetiku za dostupné ceny

Chcete se od Lucie inspirovat? Na e-shopu Vitco dokážete pro svou krásu a zdravé sebevědomí udělat maximum – a klidně hned teď. Nejlepší na tom ale stejně je, že ani nemusíte rozbíjet prasátko s úsporami. Prémiová kvalita a luxus jsou díky značce Vitco dostupné všem.