Co potřebuje Lucka Vondráčková v šatně během přenosů StarDance?

Divadelní herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková se nechala slyšet, že jediné, co potřebuje v šatně během náročných přenosů StarDance, je příjemná vůně… Známe ji jako usměvavou a přátelskou herečku, která momentálně září jako nenáviděná Soňa v seriálu Ulice a vypráví teď už i tancem krásné příběhy. Vedle sebe má skvělého profesionála Lukáše Bartuňka, který čtyřikrát soutěžil ve finále mistrovství světa v showdance latin.

Lucie Vondráčková StraDance

Lucie Vondráčková. Co Lucie skrývá?

Krásnou vůni Vitco Perfect. Ta ji bude totiž provázet celou soutěží a snad provoní i všechny ty krásné šaty, které jsou součástí skvělé show. Držíme všem soutěžícím palce, pevné zdraví a hodně sil!

Vitco Perfect, parfém, který Lucii drží ve hře

Není tajemstvím, že Lucie nedá dopustit na špičkovou českou značku kosmetiky Vitco. A právě luxusní parfém Vitco Perfect se ukazuje jako klíčový prvek v její soutěžní strategii. Ano, čtete správně! Prémiový parfém, oblíbený třeba mezi ženskými hvězdami filmu "Za vším hledej ženu", je víc než jen příjemná a sexy vůně. Je navržená tak, aby ženám dodala sebevědomí a umožnila jim zazářit v jakékoliv situaci. A co je lepší příklad než StarDance, kde každá chyba může znamenat konec?

Tajemství úspěchu odhaleno?

Kosmetika Vitco: Kompletní arzenál Lucie Vondráčkové ve StarDance. Chcete se od Lucie inspirovat? Na e-shopu Vitco.cz dokážete pro svou krásu a zdraví udělat vše podstatné...