Jak zvládnout přechod z letní do podzimní péče o vlasy

Po létě, kdy jsou vlasy často vystaveny slunci, chlorované vodě a mořské soli, si zaslouží extra péči. Podzimní sezóna je ideální pro jejich obnovu a hydrataci, aby byly připravené na chladnější počasí. Sluníčko nám sice zatím stále prohřívá krásné podzimní dny, přesto je však nejvyšší čas připravit své vlasy na zimu – aby vlasová vlákna, oslabená po létě, neutrpěla šok.

Custom dimensions 1124x750 px (3)

  1. Hydratace je základ
    Slunce vlasy vysušuje, proto je nutné je hydratovat. Zvolte výživné masky a kondicionéry, které obsahují složky jako keratin, avokádový olej nebo bambucké máslo. Aplikujte masku alespoň jednou týdně, abyste vlasům dodali zpět ztracenou vláhu nebo aplikujte kondicionér po každém umývání. Nevíte-li po kterém sáhnout, Kondicionér Vitco Hair proniká hluboko do vlasového vlákna a obnovuje jej po celé délce.

  2. Střih je klíčový
    Přechod z léta na podzim je ideální doba pro návštěvu kadeřníka. Zastřižení konečků pomůže zbavit se poškozených vlasů a zároveň celému účesu svěžest.

  3. Teplé stylingové nástroje omezte
    I když s podzimem přichází chuť na roztomilé kudrnaté vlasy, omezte používání žehliček a kulem. Pokud je používáte, nezapomeňte na ochranné spreje proti teplu.

  4. Výživné oleje dodají vlasům lesk
    Chladnější vzduch může vlasy vysušovat, proto jsou olejíčky skvělým pomocníkem. Ochráníte díky nim vlasy před ztrátou vlhkosti a dodáte jim lesk. Sáhněte třeba po Šamponu Vitco Hair, který obsahuje arganový olej, jeden z nejvzácnějších olejů vůbec.

Péče o vlasy na podzim se zaměřuje na jejich obnovu, výživu a ochranu před chladnějším počasím. Držte se těchto pár bodů a vaše vlasy budou zářit po celý podzim! Pokud chcete posílit vitalitu svých vlasů i výživou, zařaďte do své rutiny Kapsle VitcoHair, které mají čistě přírodní složení.