Podzimní manikúra: Hřejivé odstíny a nehtové trendy sezóny

 

Podzimní sezóna přináší bohatou paletu barev a nehtové trendy letošního podzimu jsou plné teplých, tlumených odstínů a stylových designů. V dnešním článku vám přinášíme přehledný souhrn letošních podzimních trendů v manikúře, se kterými rozhodně nešlápnete vedle.

podzimni trendy

 

Teplé, zemitě hnědé a vínové tóny

Tmavší a bohaté barvy jako vínová, hnědá, měděná a tmavě zelená jsou skvělou volbou na podzim. Tyto odstíny odrážejí přírodní krásu podzimních dní a přidávají nádech elegance.

Metalické akcenty

Kovové efekty jsou zvláště letos velmi populární. Jemné zlaté nebo stříbrné linie či celé nehty s metalickým lakem dodají manikúře moderní vzhled.

Minimalistické vzory a geometrie

Minimalismus vládne i v nehtové oblasti. Geometrické tvary, jednoduché linky a bodové vzory v kombinaci s neutrálními barvami vytváří decentní, ale elegantní vzhled.

Matné povrchy

Matné laky dodávají nehtům luxusní nádech. Ať už zvolíte jakoukoli barvu, matný efekt je skvělým způsobem, jak své nehty odlišit od lesklých klasik.

Dlouhé, elegantní tvary

Oválné a mandlové tvary nehtů jsou letošním podzimem in. Tyto elegantní tvary dodají vašim rukám jemný a ženský vzhled. Zároveň jsou velmi elegantní a hodí se tak i pro nadcházející plesovou sezonu.

Podzimní manikúra je o hřejivých odstínech a jednoduchých, ale efektivních designech, které podtrhnou váš styl. Na rozdíl od té letní nemá potřebu být výrazná: podzimní manikúra má být především hřejivá a praktická. Pro to, aby vaše nehty byly krásné a pevné doporučujeme zařadit kapsle VitcoHair. Jejich složení je čistě přírodní a dodává nehtům veškeré potřebné minerály a látky, které potřebují. Nehty se poté netřepí, nelámou, jsou pevné a lesklé. Kapsle VitcoHair mají také příznivé účinky i na vlasy a pleť. Na celé jejich složení a účinky se můžete podívat na našem e-shopu Vitco.cz v sekci Doplňky pro ženy.