Causa Vondráčková: Co to má proboha s pletí?

Českým internetem hýbe další spor o Lucii Vondráčkovou. Co se objevila v seriálu Ulice, kromě nadšených reakcí sklidila i pořádnou porci kritiky. Vypadat výrazně mladší než je váš skutečný věk, to se v Česku jen tak neodpouští. Lucčin vzhled dráždil závistivce vždy. Ti si teď vzali na mušku její pleť. Co se stalo? Že by neúprosný čas zanechal své stopy i na tváři jedné z našich nejúspěšnějších zpěvaček?

Madonna a „Barbie“: Jak celebrity zpomalují běh času

Zdá se, že mnoho celebrit umí běh času zpomalit nebo dokonce zastavit. Stojí je to ale hodně úsilí, času, odříkání i financí.

Třeba taková Madonna, té byste 65 let jistě nehádali. Denně běhá, tančí, cvičí pilates, tráví hodiny ve fitku a drží časově omezený půst, kdy všechny kalorie přijme v rámci 8 hodinového „okna“. 

Anebo Margot Robbie, která jako Barbie válcuje kina po celém světě. Margot je známá tím, že hodně posiluje. Dietu ale drží, jen když se chystá na roli – pak jí třeba 3 dny pouze mrkev (což rozhodně nedoporučujeme). 

K tomu všemu ovšem musíte přidat celé týmy trenérů, výživových poradců, kadeřníků, vizážistů a specialistů, kteří se o váš vzhled starají na profesionální úrovni.

Ke kráse se můžete doslova propít. Důkazem je naše Lucie.

Lucie je sice známá zpěvačka, herečka a performerka, hvězdnými manýrami ale netrpí. Naopak, je až „nehvězdně“ skromná a přirozená. Jedna z nás. Mnohým slouží jako vzor.

Až na tu její pleť… ta totiž poslední dobou, řekněme si to upřímně, vypadá stále lépe. Až tak, že to vzbuzuje otázky a spekulace – třeba o celé sérii kosmetických procedur včetně diskrétní plastické operace. Je na tom zrnko pravdy?

Na náš přímý dotaz Lucie se smíchem odpověděla: „Děkuju za kompliment, ale víte, co toho lidé napovídají… Skoro se vám bojí říct, co je tím tajemstvím, protože je to až směšně prosté. Já se totiž ke své zdravé pleti propila.“ 

Tušily jsme, že Lucie na to jde jinak, než její zahraniční kolegyně. Netrápí své tělo drastickými dietami nebo nadměrným pohybem Že by ale pití vína (nebo něčeho ostřejšího) vedlo k pevnější a kvalitnější pleti, tomu se nám věřit nechtělo.

A dobře jsme udělaly.

Pozvěte svou pleť na drink – ale ne na ledajaký

Mělo nás to trknout hned, dobře totiž víme, že Lucie je už delší dobu jednou z tváří prémiového českého výrobce přírodní kosmetiky, značky Vitco.

Ta před časem uvedla na trhu novinku: Prémiový kolagenový drink VitcoHair. Jedná se o doplněk stravy, který stačí jednou denně rozmíchat ve vodě a vypít. Výsledkem je nejen bezchybná pleť, ale i pevné, silné a zdravé vlasy a nehty. Důkaz? Stačí se podívat, jak to Lucii poslední dobou sluší.

Aby ne, kolagen VitcoHair se totiž pyšní unikátním složením: obsahuje totiž 5 000 mg 100% peptidů ze za studena hydrolyzovaného rybího kolagenu, a je obohacen o kyselinu hyaluronovou a vitamin C.

Dokonalý koktejl pro dokonalé vlasy, nehty a pleť. 

Tak co, pozvete je i vy na zkrášlující „drink“? Nebojte se, na rozdíl od předražených zahraničních přípravků vám VicoHair do rozpočtu velikou díru rozhodně nevykousne.

„Jak to děláš, že vypadáš pořád líp?“

Tipujeme, že stejně jako my, ani vy neodoláte. Zvlášť, když máte dopravu zdarma kamkoli v ČR, a samotný kolagen za cenu, kterou si můžete bez obav dovolit

Přejeme vám, ať na svůj vylepšený vzhled už brzy sklidíte jen pozitivní a obdivné reakce, a přitáhnete obdivné pohledy. A pokud se stejně jako Lucie setkáte se závistí, přejděte ji s nadhledem. Krása provokuje. Tak si tuhle nevinnou provokaci jednoduše užijte.

Objednávejte na oficiálním webu www.vitco.cz nebo na tel. +420 606 609 075.