Jak se Lucie Vondráčková připravuje na plesovou sezonu?

Plesová sezona, kterou každoročně už od Silvestra vyhlíží mnoho nedočkavců, je tady – a radost z ní mají i celebrity. Velké večerní róby, šperky, tanec, zábava a šampaňské. Kdo by toto období neměl rád? Jak se připravují na plesy velké české hvězdy jako například Lucie Vondráčková? Víme exluzivně.

Krásné vlasy jsou základ

Svěží vlasy plné lesku jsou základem skvělého vzhledu – k vlasům volíme barvu šatů i doplňků. Že si je třeba naši korunku krásy hýčkat, ví i Lucie Vondráčková. Jakou vlasovou kosmetiku používá?

„Pravidelně VitcoHair – nejdříve šampon, nechám chvíli působit a poté kondicionér. Vlasy vypadají úžasně. Můj kadeřník se mě dokonce jednou zeptal, co používám, že mám tak zdravé a kvalitní vlasy.“

Zvláště během plesové sezóny jsou vlasy vystavovány extrémnímu zničení – žehličky, kulmy, ale i fény vlasy velmi poškozují. Teplo z nich narušuje strukturu vlasového vlákna, které se poté roztřepí nebo zlomí. Proto je důležité zvláště během těchto měsíců dodat vlasům co nejvíce hydratace a používat regenerační péči. Vlasová kosmetika VitcoHair eliminuje až 99 % poškození.

Vůně nás definuje

Říká se, že lidé si nás budou pamatovat dle toho, jak se s námi cítili – a totéž platí i o parfému. Vůně vzbuzuje emoce a může ovlivnit to, jak Vás druzí vnímají či jak na vás budou vzpomínat. Je proto důležité zvolit kvalitní parfém se smyslnou vůní.

„Mám pocit, že mě Vitco Perfect definuje. Cítím se v té vůni velmi dobře a považuji ji za součást své identity“ říká Lucie Vondráčková, která se stala ambasadorkou parfému Vitco Perfect, protože se v něm našla.

Parfém perfektně podtrhne celkový outfit a líčení – je to prvek, který celému vzhledu dodá smyslnost, a proto by se na něj rozhodně nemělo zapomínat.